DREVET AF NYSGERRIGHED

Når en ny medarbejder starter i Knowie, går der ikke lang tid, før de er blevet spurgt af ledelsen, hvilket dyr de helst ville have været, hvis de var et dyr, eller hvem af deres nye kollegaer de tror er bedst istand til at reparere en printer. Det er ikke fordi, at vi i Knowie er skrubskøre, men det er fordi, at vi er utroligt nysgerrige.

Vi elsker at spørge om ting, hvor der ikke findes et oplagt svar, men som er med til at nuancere hvem vi er, eller definere en arbejdsplads. Knowie er vores eget drømmespil, for at lære vores kollegaer bedre at kende. Hvis I er lige så nysgerrige på hvem jeres kollegaer egentlig er, som vi er med vores, så er Knowie det helt rigtige spil for jer.

AT DIGITALISERE KOLLEGASKAB

Personerne bag Knowie, er de samme personer bag KbhTeambuilding.dk. At arrangere teambuilding, handler i høj grad om mennesker. Om at lære mennesker bedre at kende, og om at skabe god kemi. Vi ser dog ofte, at ønsket om at teambuilde, er lige så stort som barriererne for at teambuilde, i dagens virksomheder. Der er ikke nok tid i kalenderen, det er svært at gøre alle glade og mange virksomheder sidder længere og længere væk fra hinanden.

Knowie prøver derfor at tage de elementer ved teambuilding, vi ved fungerer bedst i virkeligheden og konceptualisere det i et spil. Et spil, som kan spilles på moderne virksomheders vilkår. Vores mål med Knowie er, at skabe lige så meget liv ved kaffemaskinen, som hvis I var taget med os ud i skoven på en klassisk teambuildingdag.

SAMARBEJDE OG PARTNERSKABER

Knowie er et fantastisk produkt, som kan benyttes i en bred vifte af sammenhænge. Arbejder du som konsulent, coach, kursusafholder eller lignende, kan Knowie være med til at hjælpe dine kunder og deltagere med at lære hinanden at kende i en fart. Et godt kendskab til hinanden kan gøre jeres samarbejde og gruppeøvelser mere effektive og sjove!

Kontakt os, hvis du vil høre mere om Knowie, og om hvordan vi kan være med til hjælpe dig og dine kunder!

I dag samarbejder Knowie med Team Tours, der arbejder med teambuilding, introture og studieture for børn og unge.

FØLG OS: