KNOWIE KOSTER 79KR PR. PERSON

Alle priser er ekslusive moms

Knowie består af tematiserede spil som forløber over 5 sjove dage

Opret en bruger og et spil til dit team – hvis I er mere end 12 personer, anbefaler vi, at I deler jer op i flere spil

Dine kollegaer inviteres via e-mail med en introduktion til Knowie og et link jeres spil, når spillet er blevet betalt

Når alle deltagere har udfyldt det indledende spørgeskema, er I klar til at starte jeres spil når det passer jer

Part 1

Vores intro pakke er det perfekte udgangspunkt for dit team. Pakken hjælper med at ryste dit team sammen på en sjov måde, mens I lærer Knowie’s spil at kende. Spil for at lære dine kollegaer at kende, styrke jeres forhold, og for at bringe nye emner på bordet til jeres frokost pauser.

Part 2

Vores intro pakke nr. 2 er fyldt med nye og spændende spørgsmål og emner. Spil part 2 for at lære de mange små detaljer at kende om dine kollegaer, fordybe jeres forhold og styrke teamånden. Når I er færdige med vores intropakker, så I er klar til at udforske vores dybdegående emner!

Kommunikation

Vi har udviklet denne pakke, så I kan bringe kommunikation i jeres team, i fokus på en underholdende måde. Spil pakken og lær hinandens kommunikations præferencer at kende, forbedre jeres samarbejde og undgå misforståelser. 

Motivation

Motivation har mange flere facetter end man ofte tænker, og ofte tales der kun om motivation, når den ikke er til stede. Gennem dette underholdende spil, som er nemt at tage til sig, lærer I om hinandens præferencer, erfaringer, interesser og meget mere, som får jeres team til at gå den ekstra mil!

FEM GRUNDE TIL AT TUSINDVIS HAR VALGT KNOWIE:

E

Det er relevant for alle. I behøver ikke bekymre jer om, at vælge den rigtige sociale aktivitet.

E

I undgår den evige koordinering af datoer, deltagerne spiller når det passer dem.

E

Det koster ikke mere end kaffe og kage til hele teamet, og er lige så nemt at komme i gang med!

E

Det sociale fokus varer i længere tid end et almindeligt personalearrangement, uden at det forstyrrer jeres arbejdsdag.

E

Et stærkt team præsterer bedre, og dette er en enkel og sjov måde at komme tættere på hinanden som kollegaer og styrke samarbejdet i teamet.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM KØB

Hvordan fungerer spillet?

Knowie er et spil som starter med at alle deltagere udfylder et spørgeskema. Når spillet sættes igang, vil deltagerne få lov til at lære hinanden at kende på baggrund af hinandens spørgeskemaer og 5 forskellige spiltyper.

Baseret på hvad I har svaret i det indledende spørgeskema og hvordan I klarer jer igennem spillet, vil I undervejs modtage statistik og feedback som er unik for netop jeres team.

Spillet spilles online via en internet browser på enten desktop, tablet eller mobil.

Hvordan fungerer betaling?

Knowie betales med kort i forbindelse med at du opretter et af vores tematiserede spil. Når du har oprettet en bruger og udfyldt dine kollegaers e-mailadresser, kommer du til vores betalingsmodul, hvor du kan betale sikkert med de mest kendte betalingsløsninger. Invitationerne bliver først sendt ud, når betalingen er gået igennem.

Du betaler kun for det ene spil du vælger at købe. Knowie opretter ikke automatiske kortbetalinger eller opbevarer dine kreditkortoplysninger.

Er du fra den offentlige sektor, kan du kontakte vores support og få fremsendt en faktura via EAN nummer.

Skal jeg købe spillet samme dag, som vi vil spille spillet?

Nej, det behøver du ikke. Du kan sagtens købe spillet og invitere dine kollegaer til at spille Knowie, men starte det når du vil. Vi har erfaring med, at det er godt at købe i så god tid inden I vil i gang, således at dine kollegaer får god tid til at udfylde spørgeskemaet, og at I derfor er helt klar til at spille, den dag I ønsker at starte.

Hvad skal vi gøre før spillet går igang?

Før spillet går igang, skal du sørge for, at alle dine kollegaer har modtaget og udfyldt deres spørgeskema. Inde i spillet, kan du som administrator, se et overblik over hvem der har, og hvem der ikke har, udfyldt spørgeskemaet.

Vi sender al den nødvendige information ud til alle deltagere, men det kan være en god idé, selv at skrive en mail eller informere til et fællesmøde om, at de vil blive inviteret til et spil Knowie og hvorfor.

Hvornår starter spillet?

Spillet starter når du som administrator manuelt igangsætter spillet fra dit admin panel. Dag 1-5 går automatisk igang kl. 8 (CET – Copenhagen) om morgenen.

Hvad med GDPR?

Vi lever op til de gældende retningslinjer i forbindelse med GDPR. Jeres data er i trygge hænder hosos og vi benytter kun din data i forbindelse med dit teams igangværende spil.

Findes der en engelsk udgave af Knowie?

Ja det gør det. Vores engelske hjemmeside er www.knowie.io. Før du starter dit spil Knowie, skal du også tage stilling til om spillet skal afholdes på engelsk eller på dansk.

Kan spillet pauses i weekenden og på helligdage?

Ja, spillet er forudindstillet til at være pauset i weekenden og på helligdage. Hvis du ønsker at spille hele spillet uden pauser, skal du blot fjerne fluebenet ved dette felt i forbindelse med at du opretter dit spil.

Hvad gør vi, hvis vi er mere end 12 personer i teamet?

Hvis I er mere end 12 personer, får I den bedste oplevelse med Knowie, ved at dele jer op i flere grupper. Måske har I nogle naturlige opdelinger i teamet eller afdelingen som passer godt til lidt kærlighedsfuld konkurrence, eller måske har I netop et behov for at skabe relationer på tværs af naturlige opdelinger i hverdagen. Det kan endda ende med, at I får endnu mere ud af spillet!

HAR DU IKKE ET KREDITKORT AT SVINGE ELLER PRØVER DU AT KØBE FLERE SPIL? KONTAKT OS, SÅ FINDER VI EN LØSNING!