En lille tilføjelse med stor effekt på jeres sociale relationer

Knowie er et spil mellem kollegaer, der fungerer både i browseren på computeren eller på telefonen. Spillet forløber over 5 dage og tager kun 5 minutter af arbejdsdagen – men udbyttet for teamets sammenhold og samarbejde er stort! Tryk igennem animationen til højre, for at se hvordan Knowie nærmere fungerer.

Gå på opdagelse med dit team og Knowie!

Efter den flotte modtagelse af den første udgave af Knowie (Part 1), fik vi blod på tanden, og derfor er der både en Part 2 klar – men også mere målrettede emner, som et spil Knowie der fremmer motivationen eller kommumikationen i teamet. Og vi har flere på vej!
Alle Knowies pakker er udvilket i samspil med en række faglige eksperter og vores kunder.

Part 1

Vores intro pakke er det perfekte udgangspunkt for dit team. Pakken hjælper med at ryste dit team sammen på en sjov måde, mens I lærer Knowie’s spil at kende. Spil for at lære dine kollegaer at kende, styrke jeres forhold, og for at bringe nye emner på bordet til jeres frokost pauser.

Part 2

Vores intro pakke nr. 2 er fyldt med nye og spændende spørgsmål og emner. Spil part 2 for at lære de mange små detaljer at kende om dine kollegaer, fordybe jeres forhold og styrke teamånden. Når I er færdige med vores intropakker, så I er klar til at udforske vores dybdegående emner!

Kommunikation

Vi har udviklet denne pakke, så I kan bringe kommunikation i jeres team, i fokus på en underholdende måde. Spil pakken og lær hinandens kommunikations præferencer at kende, forbedre jeres samarbejde og undgå misforståelser. 

Motivation

Motivation har mange flere facetter end man ofte tænker, og ofte tales der kun om motivation, når den ikke er til stede. Gennem dette underholdende spil, som er nemt at tage til sig, lærer I om hinandens præferencer, erfaringer, interesser og meget mere, som får jeres team til at gå den ekstra mil!

DET SOCIALE ER LIGE SÅ VÆRDIFULDT, SOM DET ER SVÆRT AT ARBEJDE MED!

Positive sociale relationer øger samarbejde og arbejdsglæde. Dette fører til øget effektivitet, færre sygedage og færre opsigelser.

Det sociale fokus er dog ofte glemt i dagens værktøj og interne processer, da det er så uhåndgribeligt og ofte kun bliver til sommer fester og julefrokoster.

Med Knowie kan I nemt komme i gang med at sætte fokus på det sociale, selvom I er et nyt team eller har arbejdet sammen længe!